Kategori: Eğitim

Osgb Nedir? Ne İşe Yarar?

Osgb yani diğer adıyla Ortak Sağlık Ve Güvenlik Birimi, Çalışma bakanlığı tarafından görevlendirilen kuruluşlardır. Bu kuruluşlar iş sağlığı ve güvenliği hizmetini sunmak için görevlendirilmişlerdir. İşverenler; iş yerinde meydana gelebilecek herhangi bir kaza veya hastalıkların önlenmesi için Bakanlık tarafından görevlendirilmiş olan birimlerden yardım alabilirler.

İzmir Osgb’ den yardım aldığınız takdirde kurumunuzda iş güvenliği amacıyla yapmanız gereken bütün her şeyi bizler sağlamış oluyoruz. Örneğin bize başvurduğunuz ve bizden yardım aldığınız takdirde kurumunuzda hekim bulundurma, sağlık görevlisi bulundurma gibi yükümlülükleriniz ortadan kalkar. Bütün sorumluluğu sizin yerinize İzmir iş Güvenliği üstlenmiş olacak ve siz bu gibi durumlardan hiçbir şekilde mesul tutulmayarak işinize-üretiminize devam edeceksiniz. Ayrıca yardım aldığınız takdirde İş sağlığı ve güvenliği kurulunun almış olduğu kararları da firmamız sayesinde kolaylıkla öğrenecek ve güncel kararlardan hemen haberiniz olacaktır.

Bizlerden almış olduğunuz hizmet karşılığında bize ödeyeceğiniz parayı faturalandırabilir ve gider olarak gösterebilirsiniz. Bu da sizin başka bir avantajınız olmuş oluyor. Ayrıca yasalardan doğan bütün haklarınızın takibini firmamız yapar. Ve yine yasalardan doğacak olan bütün sorumluluklar firmamıza ait olacak. Son derece profesyonel bir ekiple siz değerli müşterilerimize hizmet veren firmamız sizlerin işinin daha güvenli ve düzgün bir şekilde ilerlemesi için elinden gelen bütün imkânları seferber etmiş durumdadır. Daha sağlıklı karar verebilmeniz için sizleri bir çay içmeye bekliyoruz.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Bitmiş Banyo

Hayalinizdeki banyo fikirleri için bitmiş banyo modellerimizi web sayfamızdan inceleyebilir, tercih etmek istediğiniz banyo mobilyaları…

1 yıl önce

IQOS Elektronik Sigara Satışı

İQOS elektronik sigaralar insanların tütün bağımlılığını sona erdiriyor. iqos elektronik sigaralarını orijinal olarak satın almak isterseniz adresimizi…

1 yıl önce

Ahşap Yalı Baskı Kaplama İmalatı Metpor

Sektörde ahşap yalı baskı hizmetlerine yer veren ve müşteri ihtiyaçlarına çözüm sunan kaliteli adresi ziyaret…

1 yıl önce

Bursa’da Kalınacak En Güzel Otel Hangisi?

Bursa’ya yolunuz düştüğünde hem kaliteli hem konforlu hem de sağlıklı bir konaklama yeri mi arıyorsunuz?…

1 yıl önce

Güvenilir Vize İşlemleri

Her geçen gün alanında en kaliteli ve güvenilir hizmetleri sunan firmamızda İngiltere aile birleşimi vizesi…

2 yıl önce

Kaliteli Beyaz Eşyanın Doğru Adresi

Söz konusu beyaz eşya satın almak olduğunda birçok kişi ülkemizde sürekli artan fiyatlardan dolayı istediği…

2 yıl önce