Kategori: Ekonomi

Çiçek Hediyesi Seçiminde Buket mi, Saksı mı, Vazo mu?

Her kadının almak istediği hediyelerin başında çiçekler gelmektedir. Çiçek, kendisine verilen değeri ve özeni göstermektedir. Çiçeğin yarattığı duygusal etki ise hiç tartışılmayacak bir gerçektir. Çiçek siparişi verildiğinde kişinin zevkleri, beğenileri, evi, hayat tarzı ve çiçeği yollayana olan yakınlığı gön önünde bulundurulması gereken ayrıntılardır. Ev, hayat tarzı ve hobileri bir kadının nasıl çiçeklerden hoşlandığının ipuçlarını vermektedir.

Sevgililer de erkekler her zaman kadınlara çiçek almaktadırlar. Yakınlıklarına göre kırmızı veya beyaz gül, lilyum yada orkide tercihleri kullanılabilmektedir. Çiçek gönder işi aslında detaylar ile uğraştıran ve çiçek bilgisi gerektiren bir sanattır. Devamlı olarak bir kadına kırmızı gül alıp durumu sıradanlaştırmak yerine her seferinde farklı çiçekler ile sürpriz yapılabilmektedir. Doğum günü, yıl dönümü, yeni iş tebriki veya terfi kutlamaları için üzerine yazılacak bir not – notun da gereksiz yere uzun olması ile çiçeğin etkisinin kaybettirmemelidir. – ile kişi kendi eli ile verebileceği gibi ev veya iş yerine de yollayabilmektedir. Burada da dikkat edilmesi gereken noktalar; kişinin en yoğun olabilecek saatler dışında çay veya yemek molalarına denk getirebilmek ve trafiği de hesaba katarak saatin belirlenmesidir; çünkü yoğun trafik saatlerine denk gelmesi durumunda istenmeyen gecikmeler yaşanabilmektedir.

Sade, şık ve zarif bir vazo, abartılı bir buket veya saksı çiçeği tercih edilmektedir. Çiçek seçimlerinde yollayacağımız kişinin zevk ve beğenilerinin ne kadar önemli olduğu atlanmamalıdır.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Bitmiş Banyo

Hayalinizdeki banyo fikirleri için bitmiş banyo modellerimizi web sayfamızdan inceleyebilir, tercih etmek istediğiniz banyo mobilyaları…

12 ay önce

IQOS Elektronik Sigara Satışı

İQOS elektronik sigaralar insanların tütün bağımlılığını sona erdiriyor. iqos elektronik sigaralarını orijinal olarak satın almak isterseniz adresimizi…

1 yıl önce

Ahşap Yalı Baskı Kaplama İmalatı Metpor

Sektörde ahşap yalı baskı hizmetlerine yer veren ve müşteri ihtiyaçlarına çözüm sunan kaliteli adresi ziyaret…

1 yıl önce

Bursa’da Kalınacak En Güzel Otel Hangisi?

Bursa’ya yolunuz düştüğünde hem kaliteli hem konforlu hem de sağlıklı bir konaklama yeri mi arıyorsunuz?…

1 yıl önce

Güvenilir Vize İşlemleri

Her geçen gün alanında en kaliteli ve güvenilir hizmetleri sunan firmamızda İngiltere aile birleşimi vizesi…

2 yıl önce

Kaliteli Beyaz Eşyanın Doğru Adresi

Söz konusu beyaz eşya satın almak olduğunda birçok kişi ülkemizde sürekli artan fiyatlardan dolayı istediği…

2 yıl önce