Kategori: Genel

Kutu Harf Tabela Modelleri

Günümüzde reklam sektörü aldı başını gidiyor. Öyle ki; iş yeri olanlar tabela yaptırarak iş yerinin tanıtım ve reklamını rahatlıkla yapabiliyor. Tabela çeşitleri de oldukça fazla olduğundan istediklerini seçerek yaptırabiliyorlar. kutu harf tabela da onlardan biri olup, çok çeşitli malzemelerden yapılan bu tabela türü lazer ve Router gibi cihazlar ile kesilerek harf şekline getirilen tabelalardır. Bu tabelalar hem zarif hem de oldukça çekici olduklarından özellikle alışveriş merkezleri tarafından tercih edilmektedir.

Tabela çeşitleri olduğu gibi bu tabela türünün de çeşitleri vardır. Pirinç kutu, paslanmaz krom kutu, köpük kutu, Alüminyum kutu, Plexiglas kutu ve Dekota kutu olmak üzere çeşitleri bulunmaktadır. Kutu harf tabelanın yapımı ise öncelikle tasarımı ile başlamaktadır. Daha sonra kullanılacak olan malzemeler ayarlandıktan sonra lazer veya Router yardımı ile daha önceden belirlenmiş ölçülerde malzemeler kesilir ve kullanılan malzemeye göre boyanır. Ancak, boya seçimi yapılırken hava koşulları dikkate alınmalıdır. Bu yüzden kaliteli boya kullanarak tabelanın paslanması önlenir. Sonrasında ise, hem kurulumu hem de montajı için uzman kişilere ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu tabela çeşidi firmanın ismini en iyi anlatma biçimidir. Firmanın hem renklerini hem de logosunu oldukça iyi ifade ederek dikkat çekmeyi başarır. Özellikle insanların çok daha yoğun olduğu yerlerde firmanın kolayca fark edilmesini sağlar. Kutu harf tabela ile istediğiniz logoyu istediğiniz renklerde yaptırarak firmanızı daha dikkat çekici bir hale getirebilirsiniz.

4.9 / 5 ( 12 Değerlendirme )

Son Yazılar

Bitmiş Banyo

Hayalinizdeki banyo fikirleri için bitmiş banyo modellerimizi web sayfamızdan inceleyebilir, tercih etmek istediğiniz banyo mobilyaları…

12 ay önce

IQOS Elektronik Sigara Satışı

İQOS elektronik sigaralar insanların tütün bağımlılığını sona erdiriyor. iqos elektronik sigaralarını orijinal olarak satın almak isterseniz adresimizi…

1 yıl önce

Ahşap Yalı Baskı Kaplama İmalatı Metpor

Sektörde ahşap yalı baskı hizmetlerine yer veren ve müşteri ihtiyaçlarına çözüm sunan kaliteli adresi ziyaret…

1 yıl önce

Bursa’da Kalınacak En Güzel Otel Hangisi?

Bursa’ya yolunuz düştüğünde hem kaliteli hem konforlu hem de sağlıklı bir konaklama yeri mi arıyorsunuz?…

1 yıl önce

Güvenilir Vize İşlemleri

Her geçen gün alanında en kaliteli ve güvenilir hizmetleri sunan firmamızda İngiltere aile birleşimi vizesi…

2 yıl önce

Kaliteli Beyaz Eşyanın Doğru Adresi

Söz konusu beyaz eşya satın almak olduğunda birçok kişi ülkemizde sürekli artan fiyatlardan dolayı istediği…

2 yıl önce