Kategori: Haber

Kiralık Araçlardaki Yakıt Maliyeti Neye Göre Belirlenir?

Ankara araç kiralama hizmetlerinizi talep edeceğiniz firmalar genel itibariyle aşağıdaki yöntemleri kullanamaya özen göstermektedirler:

Araç deposunun dolu olarak teslim edilmesi

Kiralama esnasında edinmek istediğiniz aracın deposu full olarak sizlere ulaştırılmaktadır. Bu biçimde elde etmiş olduğunuz araçlarınızı, firmanın talebi doğrultusunda, aynı şekilde full olarak teslim etmeniz beklenmektedir. Eğer depodan eksik varsa, tedarikçi olan firmanın ekstra ücret talep edebilme hakkı saklı tutulmaktadır.

Araç deposunun boş teslim edilmesi

Bu durumda, yakıt yükleme işlemleri tamamen size ait olmaktadır. Kullanmak istediğiniz yakıt miktarını araç deposuna yüklüyorsunuz. Araçlarınızın teslimini yaparken de, araç deposu boş olacak şekilde teslim ediyorsunuz. Tedarikçi firma, araç deposunda fazladan yakıt olması durumlarında ödeme yapmayı reddetme hakkında sözleşme içerisinde saklı tutmaktadır.

Araç deposu nasıl teslim edilirse öyle alınır

Ankara havalimanı araç kiralama hizmetlerini aldığınız firma, aracın deposunu belirli bir miktar olacak şekilde sizlere teslim eder. Aracınızın teslimini sizlerden alırken de, deponun aynı seviyede kalmasını talep eder.

Bu noktada tabii ki Ankara Rent A Car firmalarının daha farklı yöntemler de kullandıkları görülmüştür. Ancak bizler, genelleme yaptığımızda, bu seçenekler ile karşılaşmaktayız. Firmaların bu biçimdeki tercihlerini daha yakından incelemek için firma yetkilileri ile iletişime geçebiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey, iletişim numaralarını kullanarak firma ile bağlantıya geçmek olmalıdır. Kurumsal, güvenilir ve yasal olarak hizmet vermekte olan firmalar ile anlaştığınızdan emin olmanızı da tabii ki tavsiye ediyoruz.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Bitmiş Banyo

Hayalinizdeki banyo fikirleri için bitmiş banyo modellerimizi web sayfamızdan inceleyebilir, tercih etmek istediğiniz banyo mobilyaları…

12 ay önce

IQOS Elektronik Sigara Satışı

İQOS elektronik sigaralar insanların tütün bağımlılığını sona erdiriyor. iqos elektronik sigaralarını orijinal olarak satın almak isterseniz adresimizi…

1 yıl önce

Ahşap Yalı Baskı Kaplama İmalatı Metpor

Sektörde ahşap yalı baskı hizmetlerine yer veren ve müşteri ihtiyaçlarına çözüm sunan kaliteli adresi ziyaret…

1 yıl önce

Bursa’da Kalınacak En Güzel Otel Hangisi?

Bursa’ya yolunuz düştüğünde hem kaliteli hem konforlu hem de sağlıklı bir konaklama yeri mi arıyorsunuz?…

1 yıl önce

Güvenilir Vize İşlemleri

Her geçen gün alanında en kaliteli ve güvenilir hizmetleri sunan firmamızda İngiltere aile birleşimi vizesi…

1 yıl önce

Kaliteli Beyaz Eşyanın Doğru Adresi

Söz konusu beyaz eşya satın almak olduğunda birçok kişi ülkemizde sürekli artan fiyatlardan dolayı istediği…

2 yıl önce