Kategori: Genel

Enkay İnşaat’tan yep yeni bir proje daha; Asel Sitesi

Enkay İnşaat tarafından yapımına Mayıs ayı içerisinde başlanacak olan Asel Sitesi Konya’da İnşaat ve Konya’da Emlak sektöründe büyük ses getirecek. Karatay İlçesinde inşa edilecek olan Asel Sitesi 2022 yılının ilk aylarında bitirilerek anahtarlar teslime edilecek.

Proje hakkında bilgi veren Enkay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan, “asel sitesinde kapalı otopark, yeşil alan, kamelya ve bahçe peyzaj düzenlemesi, Çocuk oyun alanlarına da yer verdik. Standartları yüksek ve kaliteli yaşam anlayışına sa­hip olmak isteyenlere strest­en uzak bir yaşam vaat ediy­oruz. Kalite konfor ve güven aynı çatı altında buluşturduk” ifadelerini yer verdi.

Konya’daki Emlak sektörünü değerlendiren Ali Doğan, “Konya’da İnşaat sektörü ve Konya’da Emlak sektörü son yıllarda canlanmıştır. Arz talep oranlarının doğru orantıda artmasıyla Konya’da İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firma sayısı da proje sayısı da artmaktadır. 2000 yılından beri sektörde edindiğimiz bilgi ve birikimlerimizi Konya’da İnşaat ve Konya’da Emlak sektöründe faaliyet gösteren firma ve firma temsilcileriyle paylaşarak daha güzel ve daha yaşanabilir bir Konya ve Karatay için elimizden gelenin fazlasıyla yapmayı arzu ediyoruz.

Enkay İnşaat olarak, kalitemizden asla ödün vermeden, satış ve pazarlamadan, imalattan, teslimata kadar, hatta anahtar teslimi sonrasında ise garantiye ve son olarak müşterilerine sağladığımız teknik desteklerle kıymetli müşterilerinden asla kopmayacağız” dedi.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Bitmiş Banyo

Hayalinizdeki banyo fikirleri için bitmiş banyo modellerimizi web sayfamızdan inceleyebilir, tercih etmek istediğiniz banyo mobilyaları…

12 ay önce

IQOS Elektronik Sigara Satışı

İQOS elektronik sigaralar insanların tütün bağımlılığını sona erdiriyor. iqos elektronik sigaralarını orijinal olarak satın almak isterseniz adresimizi…

1 yıl önce

Ahşap Yalı Baskı Kaplama İmalatı Metpor

Sektörde ahşap yalı baskı hizmetlerine yer veren ve müşteri ihtiyaçlarına çözüm sunan kaliteli adresi ziyaret…

1 yıl önce

Bursa’da Kalınacak En Güzel Otel Hangisi?

Bursa’ya yolunuz düştüğünde hem kaliteli hem konforlu hem de sağlıklı bir konaklama yeri mi arıyorsunuz?…

1 yıl önce

Güvenilir Vize İşlemleri

Her geçen gün alanında en kaliteli ve güvenilir hizmetleri sunan firmamızda İngiltere aile birleşimi vizesi…

2 yıl önce

Kaliteli Beyaz Eşyanın Doğru Adresi

Söz konusu beyaz eşya satın almak olduğunda birçok kişi ülkemizde sürekli artan fiyatlardan dolayı istediği…

2 yıl önce